(Android/iOS) Ice Scream 3: Horror Neighborhood cheat kód végtelen kristályok
Feb 5, 2022 18:06:43 GMT 1
Post by lobaconkaunet on Feb 5, 2022 18:06:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 3: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód végtelen kristályok ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 3: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Öt csillaggal értékelném ezt a játékot, mert nincs aranyhal, ezért nem tudom befejezni ezt a játékot, ezért értékeltem három csillagot
Az irányítás 🙄 komolyan nagyinak jobb irányítása van, mint ez a játék
Nagyon nehéz játszani, de szórakoztató és néha hülyeség is, mint beállítani azt a hidrolisztikus kart, és megetetni azt a hülye krokodilt🐊🐊, amelyik 🎩🎩ugyanúgy viselte, mint az őrült fagylaltkészítő, de szórakoztató játszani. Azt a motort is nehéz vezetni 🏍🏍
Olyan rossz volt. Hibátlan volt, csak egy jelenetet láttam, és egy blokkot tartott, majd a jelenetet, amikor visszatértem a játékba. Nem volt nagyszerű. Csak lebegett a számítógép képernyőjével. Semmi más. Épp fagyit mondtam, haver. Mindenesetre olyan rossz. Meg tudod javítani?
Ice Scream 3: Horror Neighborhood እንቅስቃሴ ያለባቸው zato
Èn már regisztráltam a 4.rèszre tegyètek meg tikis
Szeretem, de nem menő, és hülyén nézek ki, amikor 3 órakor játszom, annyira ijesztő, és néha három kopogást hallottam a szobámon, és kimentem a fagyos hidegbe a hátborzongató elől, és láttam egy halott embert a szobában. hívja a rendőrséget és letartóztatta a rudat a jégszivarban 3 2 és 1"
A játék annyira jó, hogy 5 csillagot kell adnom, de nem fogom, mert annyi kiegészítés érkezik játék közben
😢😁
Nagyon jó csak a gyorsaságot kind egy kicks it megoldani
Ez túl sok hirdetést szar. Utálom ezt a hülye játékot! Csinálj kevesebb hirdetést, és talán 5 csillagot adok neked. De addig ez szívás, hogy olyan közel voltam a motorhoz, és felbukkant egy hirdetés, és elvesztettem. Szóval hagyd abba a reklámokat! Utáld a játékot. Hahaha
A legjobb horror játék az egész világon! Kijatszottam már az összeset belőle!
Kicsit összeomlik, de még mindig jó.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Zręcznościowe raq
Nagyon jo lett imádom ❤💎 Várom a 4 részt
Miért ééééé, állj meg, amikor megkapod a motort, aminek meg kell könnyítenie, hogy egy gyerek ezt nem tudja megtenni olyan nehéz, könnyítse meg, például csináljon versenypályát, és van egy gomb az induláshoz, majd az Automatikus fordulat helyett.
Ez egy igazán szórakoztató és jó játék, de az értelme minden játékban nagyon gyors még a legalacsonyabb beállításokon is, plz javítsd ki, ha elkészíted az ice scream 4-et, ami valószínűleg sikerülni fog.
Szép játék, de túl nehéz piros lovat szerezni
Nagyon horror játékok Specialy Ice cream man Turn for catching Him És nagyon jó
Probléma: A motorkerékpár-rejtvény, valakinek sikerült már befejeznie? Nagyon nehéznek találom, és mint ilyen, nem tudom megszerezni a vörös lovat, ezért kétlem, hogy képes leszek befejezni a játékot, jobb irányításra van szüksége. Hiba: a tippek képernyőjén néha, ha megnyomok egy gombot a videó lejátszásához, nem működik, ezért meg kell nyomnom a keresztet, hogy kilépjek a képernyőről, és újra meg kell nyomnom a tippeket, bár néha még ez sem működik nem működik.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Zręcznościowe raq
Jó és minden, de nem találom a feszítővasat és az ollót, kérlek javítsd meg
Remek játék volt, van néhány hibája, de ez az én hibám, és szeretem, hogy nem túl bonyolult. Összességében ez egy nagyszerű játék, azt javaslom, hogy játsszák a játékot, alig várom, hogy megjelenjenek a negyedik
Fantasztikus grafika és nagyszerű karakterek. Nagyon szeretem ezt a játékot. Tartsa a movibg-t előre. 😀😀😀😁
Ott völt sütő
A vörös ló kihívás nem ad elég időt, ha nem tudod irányítani a motort, kérjük, hosszabbítsd meg az időt azon kívül, hogy a játék rendkívül szórakoztató, és könnyebbé teheted-e az aranyhalat, és tudod-e a revolvereket nagyobb hatást gyakorolni vagy igazi fegyverek
Imádom a játékot, a grafika fantasztikus és a játékmenet is fantasztikus, valamint a kezelőszervek tetszik, hogyan lehet kicsire vagy nagyra tenni őket
Angyon jó Én már 4 kivitem legyen Ice Scre
Légyszíves nyárra próbálj ice cream 4et csinálni
Győzd le a játékot. Nagyon tetszett. Azt mondom, Rodnak más-más mechanikával kell rendelkeznie minden játékban.
Legyen Ice screan 4 mert nagyon jó
Jó játék, de minden alkalommal, amikor megpróbálom megszerezni a piros színű lovat, egyszerűen kudarcot vallottam, mert a rohadt idő nem elég, mert folyton csak véletlenszerű dolgokba ütközök és sok időt veszítek
Nagyon rossz
Imádom a játékodat, kedvesen néztem, ahogy játszik vele, így talált egy hibát, ahol ha fogod az anyabiciklit, el tudod vinni olyan helyekre, mint a tábor #ice scream 🍶🍶
Az járt a fejemben, hogy 5 csillagot adok erre a játékra ⭐⭐⭐⭐⭐, de ahhoz, hogy a Red Horse-t ebben a játékban megkapjam, egy bicikli kell, de az nem csak gyorsan fut, ezért nem tudok vele játszani. játék tele.😠
Talking Tom Cat Thông thường movk