Post by lobaconkaunet on Feb 5, 2022 17:57:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ anahtarları kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
oyun bence cok ihi para ile alıncak seylerin basari ile alınabilmeside iti oyunu oneririm
Harika tavsiye ederim eğlence hiç bitmez
Oyunun çökmesini durdurun lütfen 🙏
Oyun ama 3 yıldız verme club haritalar paralı ama keçi ı bana bakın çok güzeller Android oyundan denedim orda da virüslü.
arkadaşlar bilgisiyardan oynadım hiç güzel değil ama telefondan daha güzel
Teşekkür ederim Ysyerhrudhdydgdurgxy ve mühendis adaylarının gündönümleri bir soracaktım Ecem bu yıl yapacaksın Ecem'i soracaktım
oyun bana internetim varken internet yok diyor
Ford puanver çünkü ben çok sevmedim onları çok yakan var çok iyi silinmesini istiyorum
Güzel oyun ama ücretsiz keçi reklamı yapabilir misin Bu yüzden reklam izlemek zorunda değilim Pls
telefonumda açılmıyor
Bu oyun biraz iyi ama neden hiç ses yok? Müzikler hala orada. Lütfen düzeltin.
Onu seviyorum ama kilidini açabileceğin yeni bir keçi ekleyebilirsin, keçinin sağ tarafında bir tüfekle 2. dünya savaşından bir asker gibi olmasını istiyorum
eskisi bundan daha güzeldi
Goat Simulator Simulatie hqps
Çok eğlenceli bir oyun olduğunu kabul edebilirim ama aslında görevlere GEÇMEK çok zor. En sevdiğim şey, her şeyi yalamaya devam ediyorum!(özellikle insanları) Bir keresinde insanlardan birini sınırların dışına çıkardım! Sonra atladım ve uçmaya başladım ama yere geri dönmek gecikmek oldu. Onun dışında çok iyi oyun.
Bu oyun çok güzel 😄 ama 😩 bu oyunun bazı bölümleri ücretsiz değil lütfen 😭 bu bölümleri ücretsiz yapın
Oyunu güncelleyin ve şehri büyütün
Ben ce güzel oyun ama paketleri biraz pahalı
şehir açılsın
Bence bu oyuna göre çok mbli kkkkööööööttttttüüüüüü!!!!!
Oyun çok güzel ama 1 yıldız kırmam çünkü her yer paralı ve stresiniz varsa stres atan bir oyun yûkleyin derim
oyun. Vjwnsnsn. güzell duramıyosun
Komik çok eğlenceli ama eskiden oynadığım her şey için para ödemek zorundasın ve 3 bedava haritan vardı ama şimdi sadece 1 tane var bu yüzden 3 yıldız veriyorum
oyun çok güzel tüm altın 🐐 keçileri topladım
Çok iyi şart
Çok güzel ama Goat Simulator Freenin yanlış bir şeyler var. 1tane 4tane macera kilit ve o kilitli maceralara açıkta kredi ya da para isteyen tabletlerede 4 maceralar açık olsun. Ve oyun tabletlerde oyun azıcık donuyor. Lütfen düzeltmenin yazan butona basın. Yenilenenler için azcık sıkıcı ve ingilizce olması gerektiği gibiler oyun dai dilleri seçki istiyomlarını fen için kullanın😒😒😪😪
Bu, gerçekten oynadığım en iyi simülasyonlardan biri ve bunun iyi yanı, oynayabileceğiniz birçok keçi ve dlc paketleri olması.
Goat Simulator Simulatie hqps
Bu tamamen aynı oyun ama oynanamaz durumda sadece ileriye doğru hareket edebilirsiniz, sağa veya geriye doğru değil ve satın alınabilir sürümü oynamanızı tavsiye ederim, çünkü mobil sürüm sadece oyunun ucuz bir aldatmacası gibi görünüyor
Bunu 1 veriyorum çünkü bunu ilk oynadığımda oynaması çok daha eğlenceliydi ama şimdi değil o oyunları oynayamadım ve keçiler havalı şimdi sadece zürafa şeftali makinesi kötü keçiyi alabilirim kraliçe keçi ve anti yerçekimi keçi işte bu oyundan nefret ediyorum sadece ilk defa seviyorum şimdi nefret ediyorum
Drop gibi fps sorunları var
Dragons: Rise of Berk Simulator fcpv
hay ben boyutunda mezarlık ve değişiklik belkide bitebilirm eşyalarımda ve gerçekten pisikolojim bozuldu ya yüklemeyin bu oyuna +14-+15 falan.
Şimdiye kadarki en iyi simülatör en sevdiğim hayvanlar sırasıyla flamingo, inek, zürafa, devekuşu, deve ve balina şu anda sahip olduğum tek şey onlar çünkü oyuna daha 3 gün önce başladım ve şimdiden zevk alıyorum. çok ve bu simülatörü yapan insanlar şu anda bu bölümü okuyorsanız, oyuna bir Zebra eklerseniz harika olurdu çünkü onlar benim en sevdiğim hayvanlardan biri ve çok az hayvanlar, bu oyunu yarattığınız için çok teşekkür ederim ve onunla iyi şanslar!
eğlenceli ama her çıktığımda oyun kaydetmiyor
İndirmek sonsuza kadar sürüyor bazen indirmenize izin vermiyor ve oyunu açtığımda içerik indiriliyor diyor VE BENİ OYUNDAN İPTAL EDİYOR oynamama izin vermiyor
Bu oyun tabletimi dondurmaktan başka bir şey yapmadı. Bu oyunu indirmeyin. Parasını ödediğini al
2 Yıldızlar yüzünden meydana gelen bir yaratım bu beni üzüyor ve kötü bir şey oluyor 😔😣