Post by lobaconkaunet on Feb 5, 2022 17:39:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina monētas ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Šī spēle bija pilnīga mana laika izšķiešana. Vienīgais iemesls, kāpēc tas saņem divas zvaigznes, nevis vienu (pusotru, ja ne tikai pusi zvaigznes, ja es varētu), ir tāpēc, ka spēle pārāk daudz kavējas un traucē. Spēle patiešām neļauj jums skatīties reklāmas, lai iegūtu stimulus, kas ir aizkaitināmi un dusmas izraisoši, ja jūs patiešām vēlaties iegūt kaut ko (piemēram, jaunu izskatu, ieroci vai ieroča krāsu), tas neļauj jums to darīt. Ņem to no manis. Jums vajadzētu instalēt labākas spēles nekā šī.
Spēle ir jautra, taču viņi izņēma visus manus datus no mana konta. Man patīk spēle, bet vai varat, lūdzu, to labot
Daudzi cilvēki runāja par to, ka neprātīgais papildinājumu daudzums ir lielākā problēma, kas viņiem radās spēlē. Un, lai gan papildinājumi patiešām ir kaitinoši, lielākā problēma patiesībā ir spēles atkārtošanās. Patiesībā spēle beidzas pēc 40 vai 50 līmeņiem, es tagad esmu 900. līmenī, un līmeņi vienkārši atkārtojas ar dažādām fona grupām, un pēc 40. līmeņa tā nav nekāda jauna pieredze.
Pati spēle ir ļoti jautra, jautra grafika, lieliska spēle. Vienīgā problēma ir reklāmas: to ir pārāk daudz. Es pavadu vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot spēli. Tas ir labi, ja ir reklāma, lai saņemtu bonusus... bet spēlēt līmeni 15 sekundes, kam seko 30 sekunžu reklāma tieši pirms tam, tas ir par daudz. Plus reklāmas ielādes ekrānā...tikai kaitinošas.
Tas ir lieliski, man tik ļoti patīk grafika, un šī spēle palīdz ne tik paldies lielajam sponsoram, kurš to izveidoja, un jūs esat laipni aicināti
Laba spēle
Ir labi
ir kļūda 120 līmenī, lūdzu, izlabojiet to
Šī ir mana pirmā iecienītākā spēle, un šī spēle weponas ir ļoti forša kā reālās dzīves weponas, un šī spēle tnts ir kā Mine craft
Lieliska spēle, taču nav daudz izaicinājumu — nekāda sakara ar naudu, dārgakmeņiem, atslēgām vai āmuriem pēc apvalku, ieroču un ēku atbloķēšanas, tāpēc būtībā jāgaida nākamais atjauninājums (stāsta režīms). Man bija jāinstalē cita spēle, lai aizpildītu papildu laiku starp iknedēļas vienumiem — pašlaik tuvu 5000. līmenim. Loģisks jautājums par jaunāko jauninājumu: ja tā ir ala, kāpēc tā atrodas netālu no jumta, nevis zem mājas?!?
šī spēle ir patiešām laba, un tai nav nepieciešams wifi
Sākumā spēle man patika, taču vienā brīdī tā liek jums piešķirt tai atļauju piekļūt jūsu personas datiem, lai nodrošinātu reklāmas. Tajā teikts, ka vēlāk iestatījumos varat atsaukt piekrišanu, taču šādas iespējas nav. Ir iespēja pilnībā atteikties no reklāmām, kas, esmu pārliecināts, būs maksas funkcija. Es uzskatu, ka piespiedu atļaujas piešķiršana nav nepieciešama. Citādi jautras spēles atinstalēšana.
Šī spēle ir pārsteidzoša. Mans 4 gadus vecais brālis var spēlēt bez manis 24 stundas diennaktī. Puzles gabaliņiem ir jāsaņem atlīdzība, kad sasniedzat jaunu daļu, piemēram, ik pēc 5 posmiem jūs saņemat atlīdzību, piemēram, jaunu apvalku vai jaunu ieroci, un jo augstāk jūs kāpsiet ar puzles gabaliņiem, jo labāku atlīdzību jūs saņemsiet. Lūdzu, padomājiet par manu ieteikums Čau
Johnny Trigger: Action Shooter Jangovar ozym
Dotu šai spēlei piecas zvaigznes, JA NEBŪTU TIK DAUDZ REKLĀMU! Nopietni, noteiktā brīdī spēle patiešām rādīja reklāmas, taču tā darbojās labi. Tagad, kad esmu izveidojis savienojumu ar internetu, spēlē ir tik daudz reklāmu, ka tas palēnina spēli! Reklāmas ir jāsamazina, pretējā gadījumā tā ir laba spēle, un es ieteiktu to spēlēt.
Pārāk daudz reklāmu. Es pat izvēlējos maksāt, lai noņemtu reklāmas, taču joprojām ir daudz reklāmu, lai noteiktos līmeņos iegūtu vairāk spēļu. Es ar to nodarbojos; bet tagad man šķiet, ka spēle ir pagājusi savu gaitu? Vai man ir beigusies bāze, lai izveidotu? Esmu pārsniedzis 1000. līmeni.Šķiet, ka Sikspārņu ala bija pēdējā bāze? Vai būs atjauninājums??? Es atsakos jaunināt uz VIP, jo 5,99 USD nedēļā ir daudz par šo ļoti vienkāršoto spēli. Ja nav atjauninājumu, es, iespējams, atinstalēšu
Tikko sāka spēlēt. Ļoti jautri. Ļoti iesaku. Pat ar garajām reklāmām tā ir jautra spēle. Līmeņi galu galā atkārtojas. 60. līmenī un līmeņi acīmredzami ir atkārtoti izmantoti no spēles iepriekšējiem posmiem. Grūtības ir tādas pašas.
Jūs atkal un atkal maksājat par tiem pašiem dēļiem, bet es vēlētos, lai viņiem būtu dažādi tērpi
Reklāmas katru minūti, srsly?
Tas ir izklaidējoši, bet tas, kas to patiešām sabojā, ir reklāmas ik pēc diviem līmeņiem. Pat ja jūs to izlaižat, tai ir līdzīga reklāma, kas seko. Tāpat, atbloķējot saturu, kuru esat "nopelnījis", jums ir jānoskatās reklāma, lai to iegūtu. Lieta ir tāda, ka tas nekad nedarbojas, kad to atlasāt. Un, kad jūs sakāt "nē, paldies", jūs jebkurā gadījumā esat spiests skatīties reklāmu
Šī spēle ir patiešām jautra, bet esmu dusmīgs, ka VIP pakalpojums nenoņem reklāmas tā, kā tas apgalvo. Tas noņem nejaušas reklāmas, taču jums tās joprojām ir jāskatās, ja vēlaties noteiktus vienumus. Tas ir smieklīgi. Es neabonēju savu VIP atkārtoti un esmu beidzis spēlēt.
Reklāmas ir garas un nedaudz biežas, bet citādi laba spēle. Sākotnējā instalēšana turpināja iesaldēt pie 71%, tāpēc es pat neapzinājos, ka tā tika instalēta, līdz apmēram 5 stundas vēlāk... vienkārši paskatījos uz manu tālruni, un beidzot tas bija! Tāds kā Cilvēks, Džons Viks... lmao. Ja es kādreiz to atinstalēšu, tas nenotiks grafikas vai spēles gaitas dēļ... tas noteikti būs reklāmu dēļ.
Es nopirku vip bija virs 600, un man bija daudz ieroču, tad es ieguvu jaunu tālruni un nevarēju atgūt nevienu no saviem saglabātajiem datiem, es liktu uz 0, bet tā ir jautra un aizraujoša spēle
Izlaidiet 4. un 5. sēriju, samaziniet ieroču izmaksas, izveidojiet to tā, lai jūs saņemtu vairāk par reklāmas skatīšanos: āmuri: 12 puzles gabali: 6 metami metami kauliņi: 6, un izveidojiet to tā, lai jūs skatītos reklāmu katru otro līmeni, nevis katru. līmenī. Ja viņi dara visas šīs lietas, spēle varētu būt laba.
Laba un jautra spēle I love headshot of ienaidniekiem
Super duper 😁👍
😎😎👍🏻
Dr. Driving Balapan tzob
Pārāk daudz problēmu potenciāli labā spēlē: 1. Pārāk daudz reklāmu. Es zinu, ka reklāmas ir svarīgas, bet pārāk daudz. 2. Kļūdas: netīša vai vienkārši alkatība: bieži vien spēle piedāvā iespēju iegādāties īpašus ieročus, skatot videoreklāmu. Jūs skatāties visu reklāmu, gaidot, ka gruzdošs ierocis, bet bammm! Jūs to nesapratāt. Atgriezties pie pirmā kvadrāta! Jums tiek lūgts vēlreiz noskatīties reklāmu, lai to iegūtu. Tas ir noticis vairākkārt, tāpēc es nedomāju, ka tā ir nejauša kļūda. 3. Tāda pati spēle pēc dažiem posmiem
Visi līmeņi ir vienādi.
Johnny Trigger: Action Shooter Akční thc
Tas ir patiešām labi, patiešām jautri, iespējams, nesaņemat nekādas reklāmas, un tas ir labākais
Šī spēle ir diezgan jautra.Tiešām vienkārši un viegli paņemt jebkurā laikā. Tomēr es samaksāju 3 ASV dolārus, ko viņi par to prasa, un man joprojām ir jāskatās reklāmas, lai pieprasītu preces. Nu, ja viņi pat ļautu man pieprasīt lietas. Bieži vien es pat nevaru noskatīties reklāmu, lai iegūtu lietas. Bet kāpēc man vispār ir jāskatās reklāmas, ja es samaksāju par to noņemšanu?! Pieprasīs naudas atmaksu.
Priekšnieks ir ļoti spēcīgs, un šaušana ir brīnišķīga